Volkswagen продовжить випускати автомобілі на ДВЗ

0
1052

Як інформує агентство Autocar, спираючись на технічного директора бренду Матіаса Рабе, у VW поки немає планів щодо відмови від ДВЗ. На думку Матіаса, традиційні двигуни внутрішнього згоряння будуть використовуватися набагато довше, ніж в даний момент вважають окремі фахівці. 

Як говорить техдиректор німецького бренду, нинішні електрокари досі володіють деякими конструктивними недоліками, в тому числі, їх АКБ дуже важкі, автономність порівняно мала, а просять за них занадто багато.

Для усунення типових проблем ДВЗ, які пов’язані з екологією, треба застосовувати паливо синтетичного походження, відзначає Рабе.

 «Синтетичне пальне досить популярне, наприклад, в авіаційній галузі: повітряні судна не здатні функціонувати на електриці, в іншому випадку вони не зможуть перетнути Атлантику. Ми дуже серйозно ставимося до необхідності зниження викидів вуглекислого газу і навіть мають намір бути взірцем для наслідування в даному плані, але це не означає, що ми готові відмовитися від ДВС », – говорить технічний директор марки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!