Відбулася презентація бюджетного аналога Volkswagen Tiguan (фото)

Час читання: 2 хв.
0

Компанія Roewe, яка є частиною китайського концерну SAIC, розповіла про новий автомобіль RX5 Plus. На даний момент у офіційних дилерів марки вже є варіація автомобіля під назвою RX5. Зовні автомобіль дуже нагадує німецький кросовер Volkswagen Tiguan – така тенденція невипадкова, так як головний на сьогодні дизайнер SAIC кілька років трудився в Volkswagen.

Автомобіль отримав стильну радіаторну решітку, оновлену головну оптику і тонкі жовті смуги на кузові, які надають машині спортивного вигляду. Машині покладаються оригінальні 18-дюймові колеса. Багатим вийшло оснащення автомобіля – відзначимо найсучаснішу мультимедійну систему з діагоналлю на 10,4 дюйма і вбудованою навігацією, системи ABS, EBD, камери заднього виду, датчики тиску в шинах. З систем комфорту відзначимо можливість електричного регулювання сидінь, двозонний клімат-контроль і ефектну панорамний дах в максимальній комплектації.  

Моторна гамма новинки буде складатися з двох силових установок – 1,5-літрвим двигуна з віддачею 169 л.с. і 2,0-літрового мотора з потужністю 220 к.с. У тандемі з силовою установкою буде працювати 6МКПП або 6-діапазонний «робот» з подвійним зчепленням в залежності від обраної комплектації. Про ціни буде оголошено безпосередньо перед стартом продажів. За нинішню версію Roewe RX5 офіційні дилери просять 98 800 юанів (близько 400 тис гривень).

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!