Відбулася презентація бюджетного аналога Volkswagen Tiguan (фото)

0
1114

Компанія Roewe, яка є частиною китайського концерну SAIC, розповіла про новий автомобіль RX5 Plus. На даний момент у офіційних дилерів марки вже є варіація автомобіля під назвою RX5. Зовні автомобіль дуже нагадує німецький кросовер Volkswagen Tiguan – така тенденція невипадкова, так як головний на сьогодні дизайнер SAIC кілька років трудився в Volkswagen.

Автомобіль отримав стильну радіаторну решітку, оновлену головну оптику і тонкі жовті смуги на кузові, які надають машині спортивного вигляду. Машині покладаються оригінальні 18-дюймові колеса. Багатим вийшло оснащення автомобіля – відзначимо найсучаснішу мультимедійну систему з діагоналлю на 10,4 дюйма і вбудованою навігацією, системи ABS, EBD, камери заднього виду, датчики тиску в шинах. З систем комфорту відзначимо можливість електричного регулювання сидінь, двозонний клімат-контроль і ефектну панорамний дах в максимальній комплектації.  

Моторна гамма новинки буде складатися з двох силових установок – 1,5-літрвим двигуна з віддачею 169 л.с. і 2,0-літрового мотора з потужністю 220 к.с. У тандемі з силовою установкою буде працювати 6МКПП або 6-діапазонний «робот» з подвійним зчепленням в залежності від обраної комплектації. Про ціни буде оголошено безпосередньо перед стартом продажів. За нинішню версію Roewe RX5 офіційні дилери просять 98 800 юанів (близько 400 тис гривень).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!