В Bentley розповіли про створення нового гіперкара

Виробництво Mulsanne c легендарним двигуном V8 завершиться після відновлення роботи заводу в Крю.

0
345

Майже через десять років після того, як перший Bentley Mulsanne зійшов з конвеєра, його виробництво добігає кінця, і місце флагмана займе Flying Spur. Незважаючи на те, що в даний момент завод призупинив свою роботу через світову кризу, компанія Bentley вшановує команду талановитих майстрів, які працювали над розкішним седаном. Виробництво Mulsanne планувалося завершити в квітні, проте через пандемію фінальні екземпляри покинуть складальний цех тільки тоді, коли робітники зможуть повернутися на завод Bentley після закінчення карантину.

Bentley Mulsanne збирається вручну на заводі в Крю, де він був придуманий, проектований і розроблений, від перших ескізів до серійного зразка. Більш 7300 примірників Mulsanne були створені справжніми професіоналами, на кожен автомобіль було витрачено більше 400 годин роботи з винятковою увагою до деталей.

«Mulsanne – він як моментальний знімок, мить, яке більше ніколи не повториться. Це кінець цілої епохи, останній представник свого роду. Для мене він став, в першу чергу, кульмінацією нашої столітньої історії, а також всього, чого ми навчилися за цей час. А зараз ми відкриваємо нову главу », – йдеться в прес-релізі.

Творці Mulsanne об’єднали в собі краще, з чим асоціюється цей розкішний автомобіль. Команда продемонструвала безмежну відданість своїй справі при проектуванні і виробництві флагманського седана, створеного з використанням багаторічного досвіду і кращих матеріалів і уособлює собою неповторне поєднання розкоші і динаміки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!