Китайський JAC представив новий кросовер JAC X7

0
514

Китайська автовиробник представив новий кросовер JAC X7. Новинка, яка стала «тезкою» німецького флагмана від BMW, відрізняється стильним дизайном і гармонійним інтер’єром з безліччю сенсорних панелей.

Перше, що кидається в очі при погляді на  JAC X7  – це величезна решітка радіатора з спадаючими ламелями. Трохи вище розмістилися вузькі ДГЗ в стилі Hyundai Santa Fe поточного покоління. Сама ж головна оптика, як не дивно, виявилася на місці «противотуманок» в нижній частині бампера.

За своїми розмірами китайська новинка близька до  KIA Sorento Prime . Довжина JAC X7 становить 4 776 мм, ширина – 1 900 мм, а висота – 1 760 мм, а колісна база – 2 750 мм.

Інтер’єр виглядає гармонійно і сучасно, тут є повністю цифрова панель приладів, великий сенсорний екран мультимедійної системи і новомодний блок управління кліматичною установкою, де замість звичних фізичних клавіш передбачені сенсорні.

У моторному лінійці числиться один двигун: 174-сильний турбомотор об’ємом 1,5 літра, який поєднується з 6-ступінчастим «роботом» з двома зчепленнями. Тип приводу в  JAC не розкрили, але, швидше за все, він буде тільки переднім.

Початок продажів JAC X7 в Піднебесній заплановано на другий квартал 2020 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!