Як убезпечити свій автомобіль від коронавіруса

0
386

У світі вже який місяць лютує коронавірус. В Україні на даний момент зафіксовано п’ять випадки зараження цією хворобою і один випадок смерті. Тому потрібно знати, як уберегти себе від неї. Сьогодні ми розповімо про те, як знищити коронавірус в салоні автомобіля, не пошкодивши його чистять речовинами.

Експерти журналу «За кермом» стверджують, що з вірусом може легко впоратися саме звичайне мило. При цьому мило має ще одну перевагу перед побутовою хімією – воно не завдає шкоди оббивці салону. В першу чергу потрібно обробити рульове колесо, важіль коробки передач, підрульові перемикачі, сенсорний монітор мультимедійної системи, дзеркало заднього виду.

Що ж стосується дезінфікуючих засобів для рук і продуктів на спиртовій основі, то вони справляються з дезінфекцією салону автомобіля значно гірше, ніж мило.

Провести дезінфекцію салону можна також за допомогою серветок для зняття макіяжу. У таких серветках є спеціальні зволожуючі речовини. Вони відмінно підійдуть для машини з шкіряним салоном.

Побороти вірус допоможуть і кондиціонери для шкіри. У їх складі є речовини, які вбивають мікроби. Такий засіб видаляє мікроби з найбільш важкодоступних місць.

Після того, як ви обробите салон автомобіля, його потрібно протерти. Так потрібно робити після обробки будь-яким препаратом. Цей процес не займе багато часу, а оббивка салону збереже свої якості.

Доброї вам поїздки в чистому автомобілі без вірусів, друзі!

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!