Експерт розповів, чому українцям не варто очікувати хороших доріг

0
1239

Україні пора переходити від заяв та намірів до конкретних кроків у реалізації проєктів з розвитку дорожньої інфраструктури. Про це в бесіді з журналістом видання НВ заявив відомий український бізнесмен Олександр Ярославський.

«Тендери – це не показник, – зазначив засновник і президент групи DCH в коментарі журналісту для матеріалу про стратегію розвитку дорожньої інфраструктури України. – Я хотів би вже побачити хороші дороги. Ну, послухайте, тендери можуть пройти, а хороші дороги можуть так й не з’явитися. Мене цікавить лише фінальний результат».

«(Ярославський) сказав, що береться за ремонт або будівництво ділянки в 300 км в районі Харківської та Дніпропетровської областей, для чого залучає до себе в компаньйони іноземну компанію», – нагадав автор НВ в статті про стратегію “Укравтодору” з розвитку та відновленню дорожньої інфраструктури країни. Розмір інвестицій в цьому напрямку в загальнонаціональному масштабі оцінюється в суму 100 млрд гривень.

Ярославський підтвердив свою готовність боротися на відкритих тендерах за будь-яку з ділянок в Харківській або Дніпропетровській областях вартістю від 2,5 млрд до 7,5 млрд гривень. На підтвердження серйозності своїх намірів глава DCH нагадав, що має величезний досвід реалізації масштабних інфраструктурних проєктів – саме Ярославський виступив генеральним інвестором підготовки Харкова до проведення фінальних поєдинків Євро-2012, і створив необхідні об’єкти міської інфраструктури, в які інвестував близько 300 млн доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!