Один з найбільших автозаводів в світі був зупинений через коронавірус

0
1283

Як повідомляє Automotive News, компанія Hyundai зупинило роботу свого найбільшого підприємства, яке розташоване в південнокорейському Ульсані, після виявлення коронавіруса у одного з працівників.

Автомобільний завод марки Hyundai в місті Ульсані вважається найбільшим підприємством у світі в даної галузі. Після того, як у одного із співробітників заводу був виявлений коронавірус, було прийнято рішення повністю зупинити виробництво.

На підприємстві в Ульсані випускають такі моделі бренду, як Palisade , Tucson , а також Santa Fe і також Genesis GV80 . Варто зазначити, що закриття заводу відбулося незабаром після того, як компанія Hyundai почала поступово налагоджувати випуск автомобілів на своїх південнокорейських підприємствах, робота яких припинялася через брак комплектуючих з Китаю.

Всього в південнокорейському Ульсані функціонує п’ять автозаводів Hyundai , об’єднаних в єдиний величезний комплекс. Він виробляє на рік до 1,4 млн автомобілів, що становить майже третину від усього обсягу продукції бренду. На найбільшому підприємстві в світі працює 34 тис. чоловік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!