Cupra показала серійний кросовер Formentor на тизері

0
413

Іспанський бренд Cupra, заснований компанією Seat два роки тому, привезе на женевський автосалон свою першу автономну модель – серійний варіант кросовера Formentor. Напередодні виробник опублікував тизер майбутньої новинки.

На зображенні можна розглянути задні ліхтарі позашляховика, які світяться в темряві. Як і очікувалося, Cupra твердо дотримується концептуальної моделі, тому серійний варіант буде виглядати приблизно так само.

Аналогічний висновок можна зробити, судячи з недавніх шпигунських фотографій автомобіля, на яких передсерійний екземпляр виглядає дуже схожим на його концепт-кар.

Технічні характеристики кросовера поки не розголошуються, є ймовірність, що товарний Formentor отримає таку ж гібридну силову установку, що і електрифікований Leon, до складу якої входять 1,4-літровий бензиновий турбомотор (150 к.с., 250 Нм) і 6-ступінчастий «преселектив» з вбудованим електродвигуном (115 к.с.). Сумарна потужність такої установки становить 245 к.с. і 400 Нм крутного моменту.

Публічна прем’єра Cupra Formentor відбудеться на початку наступного тижня в рамках автосалону в Женеві, а вже в другій половині поточного року новинка повинна з’явиться в продажу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!