Названо найбільш очікувані автомобілі Женевського автосалону 2020

0
1115
Названо найбільш очікувані дебютанти Женевського автосалону 202

На початку березня 2020 року почне свою роботу одна з найпрестижніших автомобільних виставок на планеті – Женевський автосалон. Експерти назвали найбільш очікувані новинки цього сезону.

Так, в центрі уваги з перших же днів Женеви-2020 ризикує опинитися британська марка Aston Martin, яка планує викотити на суд широкої публіки кабріолет Vantage Roadster. Новинка повинна припасти до душі не тільки любителям швидких, але ще і ексклюзивних автомобілів. А ось німецька компанія Audi везе до Женеви новий «гарячий» А3 Sportback, який зовсім недавно дебютував в рідному Інгольштадті. У свою чергу компанія ВАС планує представити концептуальну модель Mono – це друге покоління екстремального одномісного спорткара від інженерів компанії.

Очікується і презентація нової серійної моделі Bentley Mulliner Bacalar, що вийшов з-під пера фахівців знаменитого тюнінгового підрозділу люксової британської марки. Окремий інтерес представляють і новинки від баварського концерну BMW, який в цьому році обіцяє представити відразу декілька гібридних моделей. А ось шанувальники іспанської марки Seat очікують дебюту нового покоління найбільш популярної моделі бренду – Leon.

Відзначиться в Женеві і італійська Ferrari, яка планує викотити модель Roma GT. Материнський для Ferrari концерн Fiat обіцяє шанувальникам нове купе 500е з повністю електричною силовою установкою. Втім, масштаби і важливість Женевського автосалону дозволяють з легкістю прогнозувати, що свої найкращі новинки для цієї виставки готують чи не всі поважають себе автобренди, тому очікувати варто новинок від інших німецьких, французьких, японських і корейських виробників.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!