Від камер не сховається ніхто – у МВС пояснили, що чекає на водіїв-порушників

На дорогах України запроваджують автоматичну фіксацію порушень, поїздка з вітерцем влетить у копійку.

0
745

Директор Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко опублікував пост у мережі Facebok, у якому розповів про запуск системи автоматичної фіксації правопорушень на дорогах.

Так, Шевченко написав пост про тестовий період автоматичного фіксування правопорушень на українських дорогах. Поки що лише в Києві розміщено 20 камер, які протягом усього випробувального періоду фіксували та передавали інформацію у центр збору.

Сюди стікається вся інформація з поки що 20 камер (буде більше) у столиці, яку оброблять поліцейські Патрульнoї поліції України. Саме тут формуватимуться так звані «листи щастя», тобто постанови про адмін правопорушення, які поштою призиватимуть правопорушникам”, – розповідає правоохоронець.

Окрім того, Шевченко у своєму дописі поскражився, що навіть 20 камер встигли зафіксувати таку кількість порушень, що отримана цифра здивувала навіть спіробітників МВС.

На завершення, представник міністерства нагадав показники обмеження швидкості на українських дорогах: “Не забувайте про обмеження 50 км/год у місті та 80 км/год тільки на окремих ділянках міста і суто у теплу пору року“.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!