Новини

Представлений Aston Martin Vantage Roadster (фото)

Share

Британський бренд через два роки з гаком після дебюту купе Aston Martin Vantage нової генерації вирішив випустити цю модель в кузові «родстер».

Британський бренд через два роки з гаком після дебюту купе Aston Martin Vantage нової генерації вирішив випустити цю модель в кузові «родстер».

Варто зазначити, що у нового Vantage Roadster зменшився обсяг багажного відсіку через наявність м’якої даху. Так, він становить всього 200 літрів проти 350 літрів у такого ж купе. Крім того, новий родстер отримав модернізовані грати радіатора з великими осередками. Нові грати можна замовити як для відкритої версії авто, так і для купе.

В арсеналі Aston Martin Vantage Roadster буде знаходитися той же 4,0-літровий бітурбований мотор AMG V8 потужністю 510 к.с. і 685 Нм крутного моменту. Він комплектується 8-діапазонним “автоматом” ZF. Механічна трансмісія для родстера не передбачена. Також відкритої версії будуть доступні диференціал з електронноуправляємой блокуванням і адаптивні амортизатори з трьома режимами роботи – Sport , Sport Plus і  Track.

Якщо говорити про швидкісні параметри нового Vantage Roadster, то вони наступні: розгін до першої «сотні» займає 3,8 секунди проти 3,6 секунди – у купе, а максимальна швидкість дорівнює 306 км / год, при цьому у купе цей показник досягає 314 км / год. Поставки новинки на ринок стартують у другому кварталі 2020 року. Для Європи ціни будуть починатися від 157 тис. євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Aston Martin

Останні записи

Cadillac показав новий кросовер Optiq для китайського ринку (фото)

Cadillac представив молодіжний кросовер Optiq "на батарейках". Нова модель дебютувала на автосалоні в Пекіні, і…

02.05.2024

Названо найкращі седани компакт-класу, які коштують своїх грошей

В історії автомобілебудування був час, коли відносно недорогі та розкішні седани сипалися буквально з рогу…

02.05.2024

В мережі показали Rolls-Royce Cullinan 2025 без камуфляжу (фото)

У мережі з'явилися фотографії оновленого Rolls-Royce Cullinan 2025 без камуфляжу, що розкривають деталі рестайлінгу розкішного…

02.05.2024

У суперпікапа RAM TRX таки буде потужний наступник

У суперпікапа RAM TRX все-таки буде сильний наступник. Через тиждень після прем'єри варіанта з форсованим…

02.05.2024

Новий Hyundai Santa Fe отримає унікальну начинку в Китаї

Новий Hyundai Santa Fe отримає унікальну начинку у Китаї. На Пекінському автосалоні показали передсерійний позашляховик…

02.05.2024

Французькі журналісти похвалили новий гібридний Dacia Duster

Видання Automobile Magazine поділилося підсумками тест-драйву потенційного бестселера Dacia. До рук колег потрапив гібридний варіант…

02.05.2024