Представлений Aston Martin Vantage Roadster (фото)

0
552

Британський бренд через два роки з гаком після дебюту купе Aston Martin Vantage нової генерації вирішив випустити цю модель в кузові «родстер».

Британський бренд через два роки з гаком після дебюту купе Aston Martin Vantage нової генерації вирішив випустити цю модель в кузові «родстер».

Варто зазначити, що у нового Vantage Roadster зменшився обсяг багажного відсіку через наявність м’якої даху. Так, він становить всього 200 літрів проти 350 літрів у такого ж купе. Крім того, новий родстер отримав модернізовані грати радіатора з великими осередками. Нові грати можна замовити як для відкритої версії авто, так і для купе.

В арсеналі Aston Martin Vantage Roadster буде знаходитися той же 4,0-літровий бітурбований мотор AMG V8 потужністю 510 к.с. і 685 Нм крутного моменту. Він комплектується 8-діапазонним “автоматом” ZF. Механічна трансмісія для родстера не передбачена. Також відкритої версії будуть доступні диференціал з електронноуправляємой блокуванням і адаптивні амортизатори з трьома режимами роботи – Sport , Sport Plus і  Track.

Якщо говорити про швидкісні параметри нового Vantage Roadster, то вони наступні: розгін до першої «сотні» займає 3,8 секунди проти 3,6 секунди – у купе, а максимальна швидкість дорівнює 306 км / год, при цьому у купе цей показник досягає 314 км / год. Поставки новинки на ринок стартують у другому кварталі 2020 року. Для Європи ціни будуть починатися від 157 тис. євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!