Lamborghini опублікувала тизер свого нового гіперкара

0
355
Італійський автовиробник пару хвилин назад продемонстрував, як потужно звучить силова установка його нового гіперкара, який буде призначений тільки для гоночного треку. Презентація новинки намічена на кінець цього року.
Lamborghini Squadra Corse є підрозділом легендарного італійського автовиробника, яке займається автоспортом, і ці хлопці хочуть істотно розширити сферу своєї діяльності. Зазвичай, компанія займається створенням ексклюзивних автомобілів, наприклад, єдиному в своєму роді екземплярі SC18 Alston, якого часто називали Aventador «на стероїдах». Автомобіль отримав інший аеродинамічний обвіс, був спеціально створений для заможного покупця в кінці 2018 року. Готовий до перегонів кросовер Urus у виконанні ST-X також є творінням хлопців з Squadra Corse.
Тепер же, вони вирішили створити гіперкар, який можна буде «виганяти» тільки на гоночну трасу.
У нього поки немає назви, але ми знаємо, що «під його капотом» буде знаходиться безнаддувний 6,5-літровий двигун від того ж Aventador. У новому відео-тизері, опублікованими сьогодні прес-службою Squadra Corse, ми можемо чути загрозливий рик цього гібридного монстра.

Потужність двигуна складе 830 кінських сил, і це без допомоги електромотора. Ця вражаюча цифра навіть вище, ніж 819 к.с., які пропонує Sián FKP 37, найперший серійний гібрид Lamborghini і його найпотужніший автомобіль автовиробника на сьогоднішній день з усіх тих, якому дозволено пересуватися по дорогах загального користування. 

“Велике заднє антикрило, совок на даху і гоночний капот з подвійним повітрозабірником. З алюмінієвою передньою рамою і монококом з вуглецевого волокна, наш новий гіперкар був спроектований відповідно до найвищих стандартів безпеки, а інноваційний диференціал забезпечує кращу керованість в класі »- йдеться в тексті, що супроводжує сьогоднішній тизер. Презентація новинки намічена на кінець цього року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!