Volkswagen вирішив більше не випускати Passat (Фото)

0
4164

Поки мова йде про моделі для американського ринку, але не виключено, що аналогічна доля спіткає і європейську версію “Пасата”.

Volkswagen Passat по праву вважається одним з ринкових довгожителів: перші екземпляри “Пасата” вийшли на ринок ще в 1973 році. У 1990-му VW Passat офіційно добрався до Північної Америки, в 2011-му Volkswagen почав випускати різні машини для США і Європи, і, схоже, цей довгий шлях виявився близький до завершення.

Операційний директор американського підрозділу VW Йохан ді Найссен заявив виданню Roadshow, що для “Пасата”, згідно зі стратегією концерну, обмежений життєвий цикл був запланований спочатку. “Можливо, і це розумне припущення, коли нинішній Passat досягне кінця свого циклу, у його наступника, ймовірно, не буде двигуна внутрішнього згоряння”, – зазначив ді Найссен.

Таким чином, не виключено, що актуальний “Пассат” буде заміщений якимось електромобілем з сімейства ID. Наприклад, ним може стати серійна версія концепту ID Vizzion: на етапі прем’єри він як раз носив статус прототипу електроседана майбутнього. З іншого боку, американська модифікація “Пасату” відносно недавно пережила оновлення, так що виробництво седана продовжиться ще як мінімум кілька років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!