Експмерти назвали найпопулярніші кольори автомобілів в 2019 році

0
347

Компанія «Axalta Coating Systems», яка займається випуском лако-фарбових матеріалів для автомобілів, оприлюднила дослідження, яке стосується найбільш затребуваних кольорів кузова машин за минулий рік.

За представленою інформацією, лідером на світовому авторинку в 2019 році став білий колір. Так, 38% всіх проданих нових машин було пофарбовано в даний відтінок. На другому місці йде чорний колір, його результат склав 19%. Замикає ТОП-3 найпопулярніших відтінків кузова автомобілів в світі за 2019 рік сірий колір – 13%.

Також наголошується, останніми роками відзначається тенденція зниження інтересу покупців до сріблястих відтінків, в минулому році таким машинам віддали перевагу 10% клієнтів. А з «кольорової» гами самим затребуваним виявився синій «колір» – 7%.

Якщо говорити про регіони, то, наприклад, в Європі сірі кольори кузова авто більш популярні, ніж білі, а в Північній Америці частіше, ніж в інших місцях вибирають червоні відтінки. При цьому в усьому світі близько 80% всіх нових машин пофарбовані в «нейтральні» кольору – чорний, білий, сірий і сріблястий. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!