ТОП-5 кращих концептів на автосалоні в Нью-Дейлі (фото)

0
624
Будь-який автосалон не обходиться без провісників майбутніх моделей у вигляді концептуальних автомобілів. Одні з них є копією майбутніх серійних машин, а інші представляють лише деякі дизайнерські елементи і напрямок технологічного розвитку. Індійський автосалон в 2020 році виявився цікавим і багатим на концепти, інформує UaMotors.com.ua
Що таке автосалон без кількох концептуальних автомобілів? На моторшоу Auto Expo 2020 було що подивитися. Тільки кілька дебютантів виявилися Шоукаром без можливості з’явитися в серійному вигляді. Проте в Індії представили багато провісників серійних моделей, нетипових для місцевого ринку. Редакція порталу CarsWeek.ru представила власний список найкращих концептів, представлених на Індійському автосалоні.

5. Tata Sierra EV

Індійський автомобільний гігант Tata активно розвивається в сегменті електрифікованих автомобілів. На виставці Auto Expo 2020 було представлено кілька концептів електрокарів, і одним з них виявився кросовер з відродженою назвою Sierra. Tata не розкривала ніяких планів по виробництву, але той факт, що концепція Sierra e-SUV побудована на платформі ALFA, говорить про майбутнє серійної версії.

Варто зазначити, що концепт використовує ряд стилістичних рішень, узятих у оригінального позашляховика Tata Sierra минулих років. За попередньою інформацією, модель отримає запас ходу близько 150 км, електромотор до 100 кінських сил, а також сучасне оснащення початкового рівня.

 4. Tata HBX

Ще однією цікавою концепцією виявився субкомпактний позашляховик Tata HBX. Модель була представлена в образі предсерійного концепту, що говорить про швидку появу на ринку. Судячи з усього, HBX повинен скласти конкуренцію Suzuki Jimny. Модель відрізняється сучасним дизайном з дворівневою оптикою, позашляховим обвісом, чорними легкосплавними дисками, а також «злий» гумою.

На жаль, компанія не стала розкривати якісь подробиці серійної версії. Дата виходу, вартість і комплектації поки залишаються невідомою.

 3. Suzuki Futuro-e

Компанія Maruti Suzuki в перший же день Індійського автосалону представила свій перший концепт повністю електричного кросовера Futuro-e. Ця модель являє собою окрему лінійку кросоверів. Вона не схожа на існуючі моделі ні дизайном, ні технічною начинкою.

Модель є шоу-каром, і серійна версія компактного електричного кросовера буде відрізнятися від концепту. Проте, частина дизайнерських рішень будуть використовувати для нової моделі. За словами інсайдерів, майбутній кросовер збереже купеподібний дизайн, отримає чотири двері і світлодіодну оптику. Інформації про технічне оснащення, вартість і дату виходу поки немає.

 2. Skoda Vision IN

Концепт невеликого кросовера Skoda Vision IN викликав справжній ажіотаж на автомобільному салоні. Модель є передвісником нового кросовера для місцевого ринку. Судячи з дизайну, майбутня новинка отримає багато спільного з європейською версією Skoda Kamiq SUV. Проте, місцевий підрозділ адаптувала дизайн під місцевих споживачів.

 «Фішкою» кросовера виявиться просторий і простий салон, в обробці якого використовуються матеріали з переробленого пластику, включаючи штучну шкіру. Серійна версія буде оснащуватися 1,5-літровим турбомотором, здатним розвивати до 150 кінських сил. Дата старту продажів поки не повідомляється.

 1. Haval Concept H

Китайський концерн Great Wall збирається вивести на індійський ринок власний бренд Haval. Поставки автомобілів, швидше за все, почнуться з Китаю, але пізніше може бути побудований новий місцевий завод. Серед усіх представлених моделей найбільший інтерес представив концепт невеликого кросовера Haval Concept H.

Особливістю концепту виявилося місце світового дебюту, а також строгий, але сучасний дизайн середньорозмірного кросовера для місцевого ринку. Модель виділяється своїм стилем серед всієї виставки. Передня частина відрізняється масивними гратами радіатора, візуально суміщеної з передньою оптикою, широкими бічними повітрозабірниками і високим капотом.

 Судячи з усього, ця модель буде представлена тільки для внутрішнього ринку Індії, хоча пізніше може з’явитися і з інших країнах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!