Компанія Renault оновила сімейство Megane

Плановому апгрейду піддасться не тільки хетчбек, але і універсал, спортивний Trophy, а також хот-хетч.

0
957

Renault завершила масштабне оновлення сімейства Megane. Тепер шанувальники марки отримують заряджений гібрид Megane E-Tech, нову версію RS Line (вона змінить GT Line), а також модернізовану мультимедіа і віртуальну «приборку» з великим дисплеєм. Рестайлінговий Megane відрізняться від попередника світлодіодними фарами Pure Vision, доступними вже на авто в стартовій комплектації. Також він отримує нові бампери, змінені крила, «підретушовані» задні ліхтарі і нові колеса. 

У переліку доступних для Megane опцій тепер є більш просунута система Easy Drive, до складу якої увійшли корисні в дорогі водійські асистенти – адаптивний круїз-контроль, системи контролю сліпих зон і втоми водія і ін.
У моторну лінійку оновленого Megane входять бензиновий мотор на 1 і 1,3 літра. «Молодший» видає 120 к.с., віддача «старшого» варіюється від 100 до 160 к.с. Трансмісія залежить від мотора: 6МКПП або 7-ступенатий «робот». Також для покупки доступний напівлітровий дизель з віддачею 95 або 115 к.с. і гібрид. До складу останньої силової установки входять 1,6-літровий “атмосферник”, пара електродвигунчика і акумулятор на 9,8 кВт⋅ч. На одній електриці такий Megane E-Tech проїде близько 50 км.
Крім цього, в Renault вирішили замінити GT Line на версію RS Line. Спортивний Megane обзаведеться роздвоєним вихлопом, спортивними сидіннями, педалями з алюмінієвими накладками і ефектною вставкою у вигляді крила Формули-1 в бампері. «Заряджені» RS і RS Trophy отримають той же пакет доопрацювань, що і пересічні авто. Європейські продажі оновленого сімейства Megane заплановані на літо. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!