Прем’єр-міністр України назвав 5 найгірших українських доріг (фото)

0
477

В Україні щорічно інвестують десятки мільярдів гривень в будівництво і ремонт доріг, проте більшість з них до цих пір не витримують ніякої критики. Прем’єр-міністр Олексій Гончарук склав свій власний рейтинг найгірших українських доріг.

Траса М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка»

Трасу М-12 обіцяли повністю відремонтувати до 2019 року. Однак, цього не зроблено. Можливо, в 2020 році її нарешті відремонтують. У 2019 «Укравтодор» розірвав контракт з китайською компанією, яка ремонтувала цю дорогу. За 1,5 року китайці виконали тільки 1% від запланованих робіт.

Траса Н-23 «Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя»

Кабінет міністрів України включив трасу Н-23 в список доріг, які ремонтуватимуть у 2020 році. Ця необхідність вже давно назріла. Судячи з фотографій, деякі ділянки цієї дороги взагалі проїхати не можна.

Траса Н-14 «Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв»

Цю трасу через повну відсутність асфальту і ями в півтора метра глибиною водії називають пекельною. У миколаївському облавтодорі кажуть, що для завершення її ремонту потрібно більше 1 млрд. гривень.

Траса Н-11 «Дніпро – Миколаїв» (через Кривий Ріг)

Трасу Н-11 ремонтують давно, витративши на це значні гроші. Однак, до закінчення робіт ще дуже далеко. У нинішньому році Кабмін знову виділить гроші на ремонт цієї дороги.

Траса Н-03 «Житомир – Чернівці»

Дорожники повинні в 2020 році нарешті привести трасу Н-03 в порядок. Цю дорогу ремонтують вже кілька років. Певний прогрес є, але до кінця робіт ще дуже далеко.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!