Щось новеньке: Skoda Octavia отримає гібридну установку

Час читання: < 1 хв.
0

Нова лінійка VRS сімейного автомобіля Skoda Octavia вперше буде включати гібридну установку.

Нова Octavia vRS PHEV буде приводитися в рух 1,4-літровим чотирициліндровим турбованим бензиновим мотором. Нова ж модель буде використовувати 2,0-літровий турбований бензиновий агрегат з сімейства VW Group EA888.

Skoda робить все, щоб її наступний vRS був найпродуктивнішим з коли-небудь випускалися, тому нам слід очікувати, що бензинова варіація видаватиме потужність понад 245 к.с.

Загальний крутний момент установки складе близько 400 Нм – чого достатньо, щоб авто розганявся до 200 км \ год на годину приблизно за сім секунд. Ймовірно, більш складним завданням для команди Skoda буде зниження ваги vRS PHEV, а також підтримання маневреності в управлінні.

Так, vRS PHEV буде трохи повільнішим на прямій, ніж бензинова варіація. Але в рівній мірі дана батарея дасть можливість пройти близько 50 км тільки на електриці – потенційно даючи Octavia vRS ключова перевага перед конкурентами, такими як Ford Focus ST.

Дизель Octavia vRS буде і далі використовувати існуючий агрегат EA288 з віддачею до 197 к.с. З чуток, Skoda виключила установку версії даного мотора з подвійним турбонаддувом, яка в даний час застосовується в Kodiaq vRS, де його віддача становить 237 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!