Categories: Новини

З’явилися перші зображення кросовера Genesis GV80

Share

Стилістика кросовера, представлена ​​два роки тому на GV80 Concept в Нью-Йорку, є результатом спільних зусиль студій Genesis Design в Південній Кореї, Сполучених Штатах і Німеччині, і завдяки великій кількості шпигунських фото не стала сюрпризом для публіки, коли виробник вирішив продемонструвати тизери серійної версії автомобіля.

Конкурент BMW X5, Mercedes-Benz GLE і Audi Q7 виглядає одночасно спортивно і витончено, хоча, багато хто вважав би більш тонкі і більш шикарні грати шоу-кара замість масивної п’ятикутної решітки виробничої версії, яка, як і в рестайлинговому G90 2020 модельного року, поряд з чотирикутними фарами стане новим дизайнерським «підписом» для Genesis.

Інтер’єр Genesis вийшов максимально розвантаженим, позбавленим більшості фізичних кнопок цифрової панелі приладів на користь сенсорних елементів управління клімат-контролем і інформаційно-розважальною системою. Цілком ймовірно, аналогові версії «приборки», які раніше «просочилися» в мережу, збережуться виключно в Кореї.

Усередині GV80 відрізняється вузькими вентиляційними отворами, стильним рульовим колесом і обертовим електронним селектором перемикання передач в формі дорогоцінного каменю. Відомо, що новий кросовер від Genesis буде пропонуватися в дво- і трехрядной компонуванні салону.

Новинка базується на платформі з заднім приводом, унікальною для бренду Genesis, і з повним приводом, додатковим. Офіційної інформації про моторну гаму не надходило, проте витік інформації з Південної Кореї говорить про наявність трьох силових установках на домашньому ринку.

На старті продажів це буде 3,0-літровий турбодизель V6 на 274 к.с. і 589 Нм крутного моменту, який поєднується з 8-діапазонним “автоматом” (розгін до 100 км / год – 6,8 секунд). Пізніше лінійку доповнить 2,5-літровий чотирициліндровий турбодвигун на 300 к.с. і 422 Нм крутного моменту (розгін до 100 км / год за 6,9 секунд). На вершині діапазону розташується 3,5-літровий V6 з турбонаддувом потужністю 375 к.с. і обертовим моментом 530 Нм (розгін до 100 км / год за 5,7 секунд).

На світовий ринок свій преміальний кросовер південнокорейська марка планує вивести в 2020 році, а продажі на домашньому ринку продажі почнуться вже в цьому місяці. По всій видимості, Genesis GV80 дебютує в квітні на автосалоні в Нью-Йорку і через кілька місяців з’явиться в автосалонах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Genesis

Останні записи

Названо автомобілів, які припинять виробництво у 2025 році

Наступного року назавжди припиниться виробництво BMW XM, Chrysler 300C, Dodge Challenger та Charger. При цьому,…

24.10.2024

У Мережу потрапили фотографії нового Lexus ES 2026 року

Судячи з нещодавно опублікованих фотографій нового Lexus ES 2026, японський седан отримає невеликі зміни дизайну…

24.10.2024

Toyota розробляє новий трирядний електрокросовер bZ5X

У японській автомобільній промисловості кілька компаній виступають за повну електрифікацію до 2030 року. І одна…

24.10.2024

Перекупник розповів, які опції підвищують вартість автомобіля при продажу

При покупці автомобіля необхідно заздалегідь замислюватись про те, як надалі його вигідніше продати, коли він…

24.10.2024

Kia Sportage готується до оновлення: перші офіційні фото

Корейський автовиробник Kia розпочинає рекламну кампанію оновленої версії свого кросовера-бестселера Sportage. Автомобіль, модернізація нинішнього покоління…

24.10.2024

Легендарний найпотужніший автомобіль Toyota готується до відродження (ФОТО)

Папараці підловили на дорозі майбутній суперкар Lexus – це наступник легендарної моделі LFA. Перспективна модель…

24.10.2024