Чинний глава Lamborghini розповів про плани компанії на нові моделі

Час читання: < 1 хв.
0
Серійну громадянську новинку варто чекати не раніше 2025 року. Поки бренд хоче повністю реалізувати зростаючий попит на позашляховик Urus. У наступному році повинна з’явитися гоночна версія, побудована на базі концептуального Urus ST-X.
На даний момент керівником підприємства Lamborghini є 54-річний Стефано Доменікалі. Раніше він працював в Audi і Ferrari. З огляду на, що з 2016 року у бренду відзначається вибухове зростання продажів, то новий топ-менеджер справляється зі своїми зобов’язаннями. Крім цього, він поділився планами на найближче майбутнє.
Незважаючи на зростаючий попит на флагманську модель Lamborghini Urus, компанія готує ще одну модель. Зростання продажів популярного кросовера не продовжиться вічно. Тому в розробці знаходиться автомобіль з умовною назвою 2 + 2 GT. Зараз йде фінальна стадія розробки дизайну. Але в технічній частині є труднощі.

Вихід запланований тільки на період 2025-2027 років. Тому в компанії ще не визначилися з платформою, агрегатами, а також моторною лінійкою. Як зазначив Стефано – вибір мотора буде проходити з актуальною лінійки VW Groupe на момент виходу серійної версії. Повністю електрична модифікація також не виключається.

В цьому році Lamborghini планує продати 8 200 нових автомобілів. Метою ж є відмітка в 10 000 автомобілів. Причому в 2018 році було продано всього 5 750 автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!