Всі моделі Skoda отримають світлодіодні фари

0
1086
На даний момент нові Skoda Octavia і Superb вже оснащуються світлодіодним оптикою, проте в найближчому майбутньому до них приєднаються і інші моделі чеської компанії.
Світлодіодна оптика на автомобілях Skoda дозволить покупцям набагато більше безпечно керувати транспортним засобом навіть при поганому освітленні і погодних умовах в будь-який час року. Слідом за флагманської моделлю Superb, нова Octavia теж доступна зі світлодіодними матричними фарами на додаток до стандартних світлодіодним фарам. Компактні моделі Scala, Kamiq і кросовер Karoq також пропонуються з цієї оптикою.
На додаток до досить високою світловою віддачею таких фар, яскраві і швидко реагують світлодіодні задні ліхтарі стоп-сигнали також забезпечують значно більш високу безпеку.

Прес-служба чеського автовиробника зазначила, що світлодіодна технологія дає надзвичайно яскраве і рівномірне освітлення дороги в обох моделях. А спеціальна технологія дозволяє відключати деякі окремі сегменти світового пучка, дозволяючи весь час рухатися з включеним дальнім світлом і не заважати іншим учасникам руху.

Відомо, що крім цього матрична світлодіодна технологія перемикає різні режими освітлення для різних дорожніх ситуацій і погодних умов. Штучний інтелект розпізнає, чи знаходиться транспортний засіб в місті, на дорозі або на автомагістралі, використовуючи дані GPS від навігаційної системи і швидкість руху, і автоматично регулює бічне освітлення смуги руху або активного повороту. А ось під час дощу і в погану погоду ліхтарі підсвічування поворотів висвітлюють простір перед самим автомобілем.

Крім передніх фар, чеський бренд використовує світлодіодне технологію і для задніх ліхтарів.  

Динамічні індикатори, які спалахують при роботі зсередини, можна додати за окрему плату в Superb, Octavia, Scala і Karoq. Ця технологія не тільки підвищує загальну динаміку автомобіля, але і видимість для інших учасників дорожнього руху.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!