Стала відома інформація про новий позашляховик Nissan Armada

Автомобіль отримав комфортний і розкішний салон. Покупців може зацікавити привабливий цінник.

0
417

Сьогодні з’явилися нові подробиці про позашляховик Nissan Armada. Автомобіль отримав великий дорожній просвіт і агресивну зовнішність. Радіаторна решітка виконана в стилі моделі Patrol. Варто відзначити розширені колісні арки і нову форму головної оптики. Куди більше уваги варто приділити салону авто. Розробники змінили конструкцію сидінь – тепер вони стали ширші і м’якші. Для обробки використовується шкіра високої якості. Також в салоні присутні вставки з дерева, які надають машині статус і розкіш.

Під капотом авто знаходиться потужний 5,6-літровий силовий агрегат. Віддача силової установки становить 390 к.с. У тандемі з двигуном працює АКПП на 7 щаблів. 

Уже в базовій версії Armada оснащується круїз-контролем, 8-дюймовим дисплеєм мультимедійного комплексу, кондиціонером, оптикою на світлодіодах, а також системою стабілізації задньої підвіски. Відзначимо, що ціна новинки може приємно здивувати. На ринку США базова комплектація буде коштувати 48,5 тис. доларів, а максимальна версія обійдеться в 69 400 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!