Porsche 911 Targa вивели на випробування в Арктиці: перші фото

Porsche 911 Targa помітили в ході дорожніх випробувань в Арктиці - вельми дивне місце для тестування машини, що має знімний дах.

0
202

Напевно, мало хто з власників Porsche 911 використовують автомобіль на морозі, не кажучи вже про моделі зі знімним дахом. Але, незважаючи на це, виробник повинен бути впевнений, що все його моделі готові до будь-яких погодних умов, саме з цієї причини концепт нового 911 Targa відчувають в Арктиці.

До цього періоду Targa з м’яким верхом вже попадався фотошпигунів під час тестів, але це перша зимова сесія. Прийдешня новинка повинна обзавестися системою повного приводу, хоча велика кількість снігу в задній частині авто, можливо, вказує на те, що модель оснастять і заднім приводом.

За відомостями інсайдерів, в сімействі новинки увійде не просто модель з турбодвигуном, яка і так є в лінійці Carrera, а окрема високоефективна турбо-версія. Якщо це насправді так, продуктивність Targa буде варіюватися: від 379 к.с. до понад 600 к.с. Але стверджувати щось напевно поки рано, досить відзначити, що Turbo Porsche буде дуже динамічним.

У зв’язку з відсутністю маскування на випробувальному Porsche Targa, екстер’єр моделі вже не вражає нас. Втім, деякі деталі дизайну залишаються прихованими. Точні терміни офіційного дебюту нової моделі ще невідомі, проте це станеться не раніше другої половини наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!