В інтернеті з’явилися дебютні «живі» знімки нової Kia Optima без камуфляжу

0
261
Корейський седан KIA Optima (K5) нової генерації вивели на останні дорожні тести. Нещодавно тестовий концепт новинки в перший раз помітили на звичайних дорогах без будь-якої маскування.
Судячи з фото, які розповсюдило агентство Thekoreancarblog, оновлена ​​модель Optima вийде точно такою же, як її продемонстрували на раніше опублікованих перших офіційних зображеннях.
Тобто, від попередньої моделі новинка буде відрізнятися наявністю незвичайної форми кузова з спадаючим дахом в стилі «фастбек», оригінальною решіткою радіатора «Ніс тигра», головного світла Z-подібної форми і ліхтарів, які з’єднані між собою суцільний світлодіодним смугою.

При цьому стало відомо, що зі зміною генерації седан стане довшим на 25 мм (4905 мм), ширше на 25 мм (1860 мм), а ось, висота кузова навпаки зменшиться на 20 мм (1445 мм). Відстань між осями, в свою чергу, збільшиться на 20 мм (1445 мм).

Технічні характеристики машини в даний час тримаються в секреті. Але, за чутками, новинку оснастять турбодвигуном Theta III на 2,5 літра, який буде функціонувати в зв’язці з 8-діапазонною роботизованою трансмісією. Передбачається, що виробництво моделі стартує на початку 2020 го. Також, швидше за все, в лінійку двигунів увійде наддувной мотор на 1,6 літра, який буде поєднуватися з 8-ступінчастою АКПП. 

На південнокорейському ринку седан з’явиться до кінця нинішнього року, а потім надійде в продаж і в інших країнах. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!