Porsche офіційно розсекретила новий 911 Turbo (фото)

0
1066
Компанія опублікувала кілька фотографій кабріолетів і купе на своєму офіційному instagram обліковому записі. Хоча прототипи як і раніше мають деякі деталі під камуфляжем.
Стандартна версія Porsche 911 восьмого покоління була представлена ​​ще рік тому. Проте, заряджена версія тільки готується до презентації. Поки ж прес-служба підігріває інтерес до майбутніх новинок і показала їх на офіційних фотографіях. На зображеннях можна побачити Porsche 911 Turbo в кузовах кабріолет і купе.
Поки на фотографіях продемонстровані передсерійні прототипи. У продажу можуть з’явитися кілька відмінні версії. Серійна модифікація повинна отримати інший дизайн вихлопної системи, трохи переглянуті бампера і спойлер, а також змінені дифузор і спліттер. Крім того, серійна версія отримає оригінальні легкосплавні диски спеціально для версії Turbo.

В якості силового агрегату на Porsche 911 Turbo буде встановлений 3,8-літровий турбомотор, здатний розвивати більш 600 кінських сил, що працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід тільки повний. Porsche 911 Turbo S отримає аналогічний мотор, але з потужністю близько 650 «коней». В обох версіях крутний момент складе близько 800 Нм.

За попередньою інформацією, презентація новинок відбудеться вже навесні 2020 року. Вартість поки не повідомляється. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!