Експерти назвали поширені помилки початківців водіїв на трасі

0
249

Необхідно дотримуватися деяких запобіжних заходів, щоб не сталося непередбачених небезпечних ситуацій за межами міста, передає avtodream.org . 

Бувають непередбачувані ситуації на дорогах, від яких нікуди не дітися, але припускатися елементарних помилок в дорозі може кожен. Незалежно від проведеного кількості часу за кермом, водій повинен бути передбачливим. І завжди треба брати до уваги ситуації, які можуть виникнути при пересуванні по трасі. 

Відсутність запасного колеса може витратити багато вашого часу. Часто бувають ситуації, коли запасне колесо непридатне до використання, а шиномонтаж знаходиться далеко.

Короткочасний сон може зіграти фатальну роль. Перед виїздами за межі міста на великі дистанції, необхідно виспатися, щоб бути зосередженим за кермом. 

Багато водіїв вважають, що краще пересуватися вночі, так як машин на дорогах менше. Але тут грає біологічних фактор. Справа в тому, що людина, різко змінив свій режим дня, може помилитися на дорозі. 

Недооцінка відстані для обгону є поширеною помилкою. При їзді по незнайомій трасі, краще почекати потрібний момент, ніж несподівано потрапити в різкий поворот або схил. 

Також необхідно дотримуватися дистанції, щоб вчасно загальмувати. Дане правило потрібно дотримуватися в снігову або дощову погоду, щоб не потрапити в аварію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!