У ДФС розповіли, як обманюють “євробляхерів”

0
1476

Стали відомі випадки шахрайства при митному оформленні авто особистого користування.

Євробляхерів попередили про шахраїв на митниці: обдурять за секунди, будьте уважні
Державна фіскальна служба призыват “евробляхеров” бути обережними при оформленні авто на митниці.

“Стали відомі випадки шахрайства при митному оформленні авто особистого користування. Шахраї, представляючись представниками митниць та митними брокерами, під’їжджають мікроавтобусом до місця митного оформлення. За оформлення транспортного засобу вони вимагають з власників машин гроші, а після їх отримання видають фіктивні документи – митну декларацію в паперовому примірнику та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу”, – кажуть у фіскальній службі.

“Така митна декларація містить суттєві помилки. Ознаками підробки митної декларації є декларація, заповнена у паперовому вигляді, при цьому використовуються особисті номерні забезпечення митниць, які вже не існують (наприклад, Київська регіональна митниця)”, – заявляють в ДФС.

Громадян закликають до пильності під час оформлення авто і не звертатися до посередників, які розташовуються не на території місць, де здійснюється митне оформлення.

Також евробляхеров” закликають не користуватися послугами “брокерів”, які здійснюють свою діяльність з транспортних засобів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!