Укравтодор анонсував будівництво інноваційного автобану

Час читання: < 1 хв.
0

В Україні в 2019 році побудують сучасну автомагістраль. Про це розповів у своєму інтерв’ю глава «Укравтодору» Словомір Новак, повідомляє AutoNews . 

Автомагістраль, яка з’єднає два давніх українських міста – Львів та Умань, – побудують в рамках реалізації транснаціонального транспортного коридору «GO Highway». Суть даного проекту полягає в тому, щоб морські порти Польщі, Литви, Латвії та Естонії з’єднати з українськими морськими портами.

В транспортний коридор GO Highway інвестують дуже багато грошей. Значна частина з них буде виділена Україні на будівництво сучасних автомагістралей. Причому не тільки у Львівській області, і в Умані, а й в інших українських регіонах. Наприклад, в Одеській і Хмельницькій областях. 

Реклама

Скільки грошей інвестують в нову автомагістраль між Левом і Уманню – не повідомляється. За словами Славоміра Новака, вона запрацює вже в наступному році. 

Саме Новак став ініціатором проекту «GO Highway». Він цю ідею висунув в 2017 році, і її підтримали в Польщі і в країнах Прибалтики.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!