У поліції озвучили жахливу статистику ДТП за день

0
490

28 жовтня, в Україні сталося 617 дорожньо-транспортних пригод ( ДТП).

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

В результаті цих аварій загинуло 11 осіб, ще 88 були травмовані.

« Такі цифри нагадують про те, що порушення правил дорожнього руху іноді можуть коштувати дорогого – здоров’я або навіть життя!» – йдеться в повідомленні. У Нацполіціі закликають водіїв бути уважними за кермом.

Крім цього, в Чернівецькій області протягом доби, 29 жовтня, відбулося два ДТП з постраждалими. Зокрема, в селі Білоусівка Сокирянського району 40-річний місцевий житель, рухаючись заднім ходом на автомобілі марки Mercedes Sprinter скоїв наїзд на 67-річну односельчанку. В результаті ДТП жінка отримала численні переломи, її госпіталізували.

Ще одна аварія сталася в селі Дубівці Кіцманського району. 21-річна жінка, керуючи автомобілем Daewoo Lanos, не впоралася з керуванням і допустила зіткнення з автомобілем Skoda. В результаті ДТП постраждав пасажир Daewoo Lanos – 26-річний брат водія.

Як повідомляв Realist , 23 жовтня в Печерському районі Києва на бульварі Лесі Українки сталася масштабна ДТП, підйомний кран зіткнувся з легковими авто. Як повідомляють очевидці, у крана відмовили гальма.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!