Стало відомо коли Hyundai представить новий кросовер Tucson і седан i30

Час читання: < 1 хв.
0
Стало відомо коли Hyundai представить новий кросовер Tucson і седан i30

Два автомобілі Hyundai, що найбільше продаються, незабаром можуть пережити модернізацію, в рамках якої обидва отримають як бензиновий, так і гібридний силовий агрегат для свого нового покоління.

Що відомо про новинки

Корейський портал ET News повідомляє, що нові покоління Tucson і i30 з’являться на домашньому ринку в першій половині 2026 року. Наразі машини проходять у заводській документації під кодовими індексами NX5 та CN8 відповідно. Число у кожному полі відповідає поколінню транспортного засобу.

Інсайдери пишуть, що Hyundai збирається продовжити термін служби автомобілів з ДВС після 2030 року у відповідь на тимчасове охолодження попиту на електромобілі та послаблення екологічних норм (стандарти викидів Євро-7 в Європі виявилися набагато слабшими, ніж передбачалося раніше).

Реклама

Якщо ця інформація підтвердиться, нові Tucson і i30 продовжать залишатися автомобілями з ДВЗ аж до 2033 року, коли їх збираються зняти з продажів, замінивши на чисті електрокари.

Очікується, що у новій генерації обидві моделі матимуть покращені характеристики силових агрегатів, а також отримають новітні технології безпеки, розроблені інженерами Hyundai.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!