Skoda розкрила дату прем’єри недорогого кросовера Elroq

Час читання: 2 хв.
0
Skoda розкрила дату прем'єри недорогого кросовера Elroq

До прем’єри нового бюджетного кросовера Skoda залишилося менше тижня. Чеська компанія оголосила про це, опублікувавши новий тизер і відео, в яких розкрила деталі екстер’єру моделі під назвою Elroq. Прем’єра запланована на 1 жовтня 2024 року і відбудеться в центрі Праги, де буде представлено медіакуб, що дозволить вперше детально оглянути кросовер.

Кросовер буде виконано відповідно до нової дизайнерської концепції Skoda Modern Solid, що надає автомобілям більш лаконічного та сучасного вигляду. Нові тизери демонструють передню частину, названу Tech-Deck Face, з матричними фарами з «пунктирним» дизайном, які зберігають характерний для Skoda С-подібний мотив, а також новий дизайн колісних дисків.

Elroq – це повністю електричний компактний кросовер, що базується на платформі MEB, розробленій Volkswagen. Заплановано чотири силові установки з одним і двома двигунами потужністю від 170 до 299 кінських сил. Базова версія отримає акумулятор ємністю 52 кіловат-години, в парі з 170-сильним двигуном на задній осі. Найбільший акумулятор, ємність якого поки що не розголошена, забезпечить до 560 кілометрів пробігу без підзарядки.

За словами Skoda, Elroq завдяки своїм розмірам і малому радіусу повороту стане «ідеальним компаньйоном для пригод на природі та міських поїздок».

Тизерна кампанія Elroq розпочалася ще у травні цього року. Пізніше компанія опублікувала фотографії та ескізи салону та екстер’єру. Elroq, який старанно підігріває інтерес публіки, стане першою з шести нових моделей, що плануються до випуску в найближчі роки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!