Десять запчастин для авто, які найчастіше підробляють

Час читання: < 1 хв.
0
Десять запчастин для авто, які найчастіше підробляють

Зростання цін на автомобільні запчастини та зниження доходів населення в Україні призводять до активізації тіньового ринку підробок. Ці товари часто мають ненадійні якості і можуть бути небезпечними. Важливо вміти їх розпізнавати, оскільки шахраї орієнтуються на масові сегменти продукції, зокрема популярні запчастини та витратні матеріали.

Наприклад, в Інтернеті з’являється все більше оголошень про продаж порожніх каністр з-під відомих брендів моторних олив, які використовуються для реалізації підроблених товарів. Тому найкраще купувати масла у перевірених постачальників.

Також на ринку часто зустрічаються підроблені повітряні фільтри. Вони зазвичай дешевші за оригінали, але можуть суттєво пошкодити автомобіль через використання неякісних матеріалів. Схожа ситуація спостерігається й з масляними фільтрами.

Експерти також застерігають про наявність підроблених оригінальних лампочок, гальмівних колодок, амортизаторів, свічок запалювання та маточинних підшипників. Можна натрапити і на неякісні поршні, вкладиші та кільця.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!