Головна Новини Volvo перестала пропонувати автомобілі за передплатою

Volvo перестала пропонувати автомобілі за передплатою

Час читання: < 1 хв.
0
Volvo перестала пропонувати автомобілі за передплатою

Volvo прийняла рішення припинити свою програму підписки на автомобілі Care by Volvo, яка стартувала в США у 2017 році. Ця послуга надавала клієнтам автомобіль разом з обслуговуванням та страховкою в одному пакеті. Однак, починаючи з серпня, компанія переходить до більш традиційних методів продажу та лізингу.

За словами представника Volvo, чинні користувачі програми зможуть залишатися в ній до завершення своїх контрактів. Після цього їм буде запропоновано бонус: 1000 доларів на придбання нового автомобіля або 500 доларів на лізинг.

Незважаючи на те, що Volvo не надала точних даних про кількість користувачів програми, дилер з Нью-Джерсі зазначив, що близько 10% його клієнтів обрали саме цей варіант. До 2020 року програма стала прибутковою в США, залучивши молодшу аудиторію, що зміцнило лояльність до бренду. Проте, програму зупинили через конфлікти з законами про дилерські франшизи.

Реклама

У 2019 році Volvo зробила Care by Volvo більш гнучкою, дозволивши змінювати автомобілі або завершувати підписку без штрафів через п’ять місяців. Попри це, компанія тепер робить акцент на традиційні методи продажу та лізингу, які, ймовірно, стануть основним напрямком розвитку в найближчому майбутньому.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.