Патрульний назвав автомобілі, які майже не цікавлять поліцію

Час читання: < 1 хв.
0
Патрульний назвав автомобілі, які майже не цікавлять поліцію

Мало хто з українських водіїв буде радий зустрічі з поліцією на дорозі, особливо якщо їхній автомобіль потрапить під пильну увагу інспекторів. Проте не всі транспортні засоби викликають інтерес патрульних. Досвідчений інспектор розповів, які автомобілі зазвичай залишаються непоміченими.

По-перше, патрульні частіше звертають увагу на автомобілі преміум-класу. Зазвичай за кермом таких машин сидять заможні водії, які можуть мати неоплачені штрафи і сприймати їх як дрібницю. Оскільки для таких водіїв час дорожчий, вони рідше сперечаються з інспекторами через незначні суми.

Також, поліцейські відзначають, що автомобілі нейтральних кольорів рідше привертають увагу, адже вони не виділяються серед загального потоку. Натомість яскраві та нестандартні кольори, а також чорні автомобілі привертають більше уваги.

Реклама

Автомобілі без тонування вікон також рідше попадають під увагу інспекторів у порівнянні з машинами із затемненими стеклами. Хоча тонування в межах встановлених норм дозволене, такі автомобілі можуть викликати більше інтересу у поліції.

Крім того, інспектор підкреслив, що автомобілі з гучною музикою або сильним вихлопом можуть викликати підозри у поліцейських щодо законності водія та можливих змін у конструкції автомобіля.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!