З’явилася нова надія на повернення Kia Stinger

Час читання: < 1 хв.
0
З'явилася нова надія на повернення Kia Stinger

Навесні минулого року Kia припинила серійне виробництво фастбека Stinger, не залишивши для нього наступника, майже через шість років після початку виробництва. Відтоді багато ентузіастів висловлювали сум з приводу цієї моделі, і, можливо, навіть у самій компанії «Kia» відчувають схожі емоції.

Як повідомляє портал «Drive», нещодавно в одному з патентних відомств був виявлений новий товарний знак для Stinger, що привертає увагу деякими цікавими деталями.

Реклама

Хоча видання не надає номер заявки на патент, воно зазначає, що на супровідному зображенні відображений поточний логотип Kia. Проте Stinger був моделлю, яка вже отримала новий шильдик компанії. Крім того, шрифт назви автомобіля на цьому зображенні є абсолютно новим, що дає надію на можливе повернення цього фастбека.

Нагадаємо, у червні минулого року з’являлися чутки, що «Stinger» можуть відродити як електромобіль під кодовою назвою GT1. У лютому цього року з Кореї надійшли повідомлення, що проект GT1 EV буде перейменовано на Kia EV8. Очікується, що цей автомобіль з’явиться у 2025 році та матиме потужність 612 кінських сил.

З того часу багато що змінилося: популярність електромобілів дещо знизилася, тоді як гібриди знову привертають увагу широкого кола покупців. Тому існує ймовірність, що Stinger може повернутися як гібридна модель, що є одним із найвірогідніших варіантів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!