Які вживані автомобілі краще не купувати і на що звернути увагу

Час читання: < 1 хв.
0
Які вживані автомобілі краще не купувати і на що звернути увагу

Купівля вживаного автомобіля завжди пов’язана з певними ризиками. Важливо не тільки оцінити технічний стан транспортного засобу, але й уникати деяких поширених проблем, які можуть суттєво ускладнити подальше використання авто. Експерти OBOZ.UA пояснюють, чому від деяких пропозицій варто відмовитися, навіть якщо вони виглядають дуже привабливо.

Проблеми з кондиціонером

Реклама

Кондиціонер в автомобілі – це необхідність, особливо влітку. Якщо він не працює, ремонт може бути набагато дорожчим, ніж здається на перший погляд. Варто уникати авто з несправним кондиціонером, оскільки вартість ремонту може виявитися значною.

Іржавий кузов

Навіть незначна іржа на кузові є тривожним сигналом. Корозія з часом прогресує, і її усунення може бути дорогим та не завжди ефективним. Якщо ви помітили іржу на авто, краще відмовитися від такої покупки.

“Просто замінити стартер…”

Будьте обережні з автомобілями, які не запускаються через нібито несправний стартер. Ця проблема може приховувати значно серйозніші несправності, що потребують дорогого ремонту. Якщо продавець запевняє, що проблема лише в стартері, варто задуматися про можливі приховані дефекти.

Відсутність техпаспорта

Авто без техпаспорта купувати не слід. Відсутність документів може спричинити конфіскацію машини поліцією або виникнення проблем із власністю, наприклад, якщо авто виявиться краденим або перебуває під заставою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!