Нові моделі Audi A5 не будуть доступні у всіх країнах

Час читання: < 1 хв.
0
Нові моделі Audi A5 не будуть доступні у всіх країнах

В основних європейських країнах вже розпочалися продажі нового сімейства Audi A5 2025 року. Компанія Audi поспішила вивести свої автомобілі на ринок, усвідомлюючи відставання від найближчих конкурентів. Виробництво було запущено швидко, щоб перші машини з’явилися у дилерів ще до кінця року. Однак нові моделі Audi A5 та A5 Avant не будуть продаватися в США.

Audi відома тим, що перетворює освітлення на флагман як передових технологій, так і ключового джерела натхнення в дизайні своїх моделей. Їхні нові матрично-світлодіодні фари дозволяють власникам змінювати світловий малюнок за допомогою ряду шаблонів, що зберігаються в системі MMI, змінюючи вигляд автомобіля спереду та ззаду.

Реклама

Однак ця технологія, що захоплює покупців, заборонена в США. Через це Audi не може продавати A5 у цій країні. Технології розвиваються швидко, але не так швидко, як урядові регуляції. Audi змушена відмовитися від цієї функції, якщо хоче збільшити обсяги продажів у США, або подати поправку до закону про дорожній рух США, щоб отримати дозвіл і пояснити переваги цих динамічних технологій.

Це надзвичайно складно, оскільки освітлювальні схеми більше демонструють опції, які не стосуються функцій безпеки. Audi може зіткнутися з такою ж проблемою і з довгоочікуваним новим Q5, який з’явиться наступної осені.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!