Ford заборонить перепродаж своїх авто

Час читання: < 1 хв.
0
Ford заборонить перепродаж своїх авто

Ford Mustang GTD, ціна якого складає 325 000 доларів, привернув увагу численних заможних автолюбителів. Компанія Ford отримала понад 7500 заявок на покупку цього ексклюзивного трекового автомобіля та розпочала процес розподілу серед покупців.

За даними каналу DragTimes на YouTube, планується випустити лише 300 екземплярів Mustang GTD, що, ймовірно, підвищить їхню колекційну вартість. Однак потенційним перекупникам варто врахувати, що з новими власниками буде підписано угоду, яка забороняє перепродаж автомобіля протягом перших двох років, а також договір про нерозголошення, що обмежує поширення інформації про деякі аспекти автомобіля.

Mustang GTD оснащений потужним 5,2-літровим V8 двигуном, який видає понад 800 кінських сил, роблячи його найпотужнішим серійним автомобілем у лінійці Ford. Цей маслкар здатний розганятися до 97 км/год приблизно за три секунди і проходити чверть милі менш ніж за 10 секунд.

Ford також проводить випробування GTD на треку Нюрбургринг, прагнучи подолати кільце Нордшляйфа менш ніж за сім хвилин. Конструкція Mustang GTD включає трубчасту структуру підрамників, мотивовану гоночними вимогами, і елементи кузова з вуглецевого волокна. Автомобіль має збільшену колію порівняно зі стандартним Mustang GT і обладнаний 20-дюймовими кованими магнієвими колесами, карбон-керамічними гальмами та карданним валом із вуглецевого волокна, що робить його ідеальним вибором для трекових заїздів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!