Оновлений Hyundai Tucson з’явився на українському ринку: що змінилося

Час читання: 2 хв.
0

Hyundai Tucson, після свого оновлення та прибуття до України, виділяється численними вдосконаленнями як ззовні, так і всередині автомобіля.

Зовнішній вигляд новинки вражає оновленими бамперами спереду і ззаду, а також новими захисними пластинами. Дизайн передніх фар “крила ангела” був переосмислений, з вдосконаленням денних ходових вогнів і збереженням ефекту напівдзеркала всередині решітки.

Реклама

Оновлення моделі також охопило лінійку легкосплавних дисків і п’ять нових кольорів кузова: Cypress Green Pearl, Ecotronic Gray Pearl, Ultimate Red Metallic, Jupiter Orange Metallic і Sailing Blue Pearl.

Всередині новий Hyundai Tucson пропонує значні зміни. Інтер’єр був повністю перероблений, включаючи приладову панель, центральну консоль, кермо та центральний підлокітник. Також змінено торпедо, додавши нове поличко.

Система подвійного автоматичного контролю температури отримала новий дисплей. Інші оновлення в інтер’єрі включають новий тип підлокітника, переміщення важеля перемикання передач на рульовій колонці та оновлений дизайн верхньої частини панелей дверей.

Також варто відзначити, що тепер кросовер від Hyundai підтримує цифровий ключ (Hyundai Digital Key 2.0), що підкреслює передові технології бренду в забезпеченні безпечного та зручного користування. Ця функція дозволяє відчиняти та заводити Tucson за допомогою мобільного телефона, і усуває потребу у традиційних ключах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!