BMW відмовиться від виробництва купе-кросоверу X4

Час читання: < 1 хв.
0
BMW відмовиться від виробництва купе-кросоверу X4

BMW вирішила припинити виробництво свого купе-кросовера X4. Цей автомобіль, що знаходився між оновленою моделлю X2 і більшим X6, більше не буде доступний у модельному ряді компанії. Представники BMW пояснюють це тим, що нова X2 стала більшою і потужнішою, а X6 продовжує відповідати потребам покупців, які шукають більше розкоші та комфорту.

Тим, хто раніше обирав X4, компанія пропонує альтернативи. Молодим та новим клієнтам рекомендують звернути увагу на оновлену X2. Якщо потрібен більший та солідніший автомобіль, чудовим вибором стане X6. Тим, хто шукає щось середнього розміру, підійде X3, який пропонує спортивність та зручність, подібну до X4.

Точна дата припинення виробництва X4 на заводі в США поки що не оголошена, але очікується, що це станеться між 2025 і 2026 роками.

Попри те, що виробництво X4 буде припинено, продажі цієї моделі в Європі залишаються стабільними. З січня по травень 2024 року було зареєстровано 6760 автомобілів X4. У той же час конкурент BMW – Mercedes зі своєю моделлю GLC Coupe – демонструє значне зростання продажів, збільшившись на 46% і досягнувши 10 713 реєстрацій за той самий період.

Таким чином, BMW переглядає свою стратегію та пропонує клієнтам нові варіанти, що відповідають сучасним вимогам та вподобанням.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!