Новини

У Мережі опублікували перші знімки нового Mercedes-AMG C-Class EV 2026

Share

Фотошпигуни знову зафіксували електричний C-Class від Mercedes на камеру, але на цей раз в об’єктив потрапив варіант AMG. Прототип виглядає знайомо, але кілька деталей розкривають його високопродуктивний характер.

Очевидними відмітними рисами є легкосплавні колеса з потужною гальмівною системою і бронзовими супортами. Прототип також здається нижчим, що свідчить про спортивно налаштовану підвіску.

Окрім унікальних деталей, модель зберігає основні риси стандартного C-Class: заздалегідь встановлені дверні ручки, лінія вікон, що піднімається, і дизайн скління, який нагадує EQE і EQS, за інформацією Carscoops.com.

Фотографам не вдалося зняти інтер’єр, але попередні знімки показують, що електричний C-Class буде оснащений дисплеєм MBUX Hyperscreen, що майже вертикальним і охоплює всю ширину салону. Також автомобіль буде обладнаний внутрішньою камерою, оскільки сучасні моделі Mercedes орієнтовані на інтеграцію із соцмережами.

Електричний C-Class від Mercedes-AMG 2026 націлений на конкуренцію з Tesla Model 3 Performance і обіцяє вражаючу динаміку. Передбачається, що це буде найшвидший автомобіль марки, що розганяється до 96 км/год за 3 секунди. Очікується, що електромотори матимуть водяне та олійне охолодження, а електрична архітектура на 800 вольт дозволить здійснювати ультрашвидку зарядку.

Хоча про модель відомо небагато, передбачається, що вона базуватиметься на платформі MB.EA-Small, яка є більш просунутим, ніж Mercedes Modular Architecture, яка використовується для електричної версії CLA. Будучи варіантом AMG, автомобіль, ймовірно, отримає двомоторну систему повного приводу. За оцінками фотографа, потужність може становити від 700 до 800 л.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Mercedes

Останні записи

Гібридний BMW X5 помічений на дорожніх випробуваннях (фото)

Розробка нового покоління BMW X5 2026 продовжується, про що свідчать регулярні появи шпигунських знімків в…

28.09.2024

Топ-9 найнадійніших автомобілів усіх часів

Кожного року авторитетні організації та журналісти проводять дослідження, щоб визначити найнадійніші автомобілі, які здатні пройти…

28.09.2024

Tesla втратила статус найпопулярнішого авто в Європі: ось хто став новим лідером

Dacia Sandero став найпопулярнішим автомобілем на європейському ринку за результатами серпня 2024 року, про що…

28.09.2024

Toyota змінить назви своїх двох популярних моделей

Toyota планує змінити назви своїх популярних плагін-гібридних моделей. З 2025 року RAV4 Prime та Prius…

28.09.2024

Volkswagen переходить до використання якісних матеріалів у салонах своїх автомобілів

Volkswagen прийняв рішення відмовитися від дешевих пластикових матеріалів у інтер'єрах своїх автомобілів, віддавши перевагу якісним…

28.09.2024

Українським водіям варто бути обережними: Польща готує жорсткіші штрафи за порушення правил

Уряд Польщі готує масштабні зміни в законодавстві для посилення боротьби з порушниками правил дорожнього руху.…

28.09.2024