Tesla готується випустити три нові електромобілі

Час читання: < 1 хв.
0
Tesla готується випустити три нові електромобілі

Tesla працює над розширенням модельного ряду, і в майбутньому її портфоліо поповниться трьома новими електромобілями. “У нас є кілька нових продуктів, над якими ми таємно працюємо, я думаю, вони будуть особливими”, – заявив гендиректор компанії Ілон Маск (Elon Musk) на щорічних зборах акціонерів.

“Спочатку люди можуть подумати, що деякі з них не будуть приголомшливими, але зачекайте, це так і є”, – повідомив Маск, не вдаючись у подробиці про новинки.

Tesla показала на зборах тізерне зображення, на якому демонструються три моделі, приховані під чохлами, поряд з моделями Tesla Model 3, Model Y, Model S, Model X, Cybertruck і Semi. Судячи з силуетів, дві моделі під чохлами відносяться до категорії легкових, тоді як третя є фургоном, що є незвичайним для компанії.

Очевидно, одна із захованих під чохлом моделей — Tesla Robotaxi, запуск якої запланований на 8 серпня, про що повідомив Маск. Друга – майбутня “компактна” Model 2 з доступною ціною, яка, як і Robotaxi, за словами Маска, знаходиться у розробці.

Що стосується фургона, то про його розробку ще 2022 року Маск повідомив у своєму акаунті на Twitter. Згідно з недавніми повідомленнями, Tesla вела переговори з урядом Італії щодо виробництва електричних вантажівок/фургонів. Цілком можливо, що йшлося про майбутній фургон Tesla, який, за чутками, отримає назву Robovan

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!