На офіційному тизері розкрито дату дебюту нового Volkswagen Golf R

Час читання: 2 хв.
0

Буквально днями прес-служба компанії Volkswagen поділилася декількома офіційними тизерами оновленого Golf R. Крім того, було розкрито деякі його характеристики. Тепер стало відомо, коли саме відбудеться презентація Volkswagen Golf R 2025. Згідно з опублікованим сімком, показаний автомобіль буде 26 червня. Незабаром після цього, найімовірніше буде розпочато попередні продаж моделі.

В рамках середньострокового рестайлінгу Volkswagen Golf R отримає зміни у плані зовнішнього вигляду, інтер’єру та «начинки». Буде переглянуто й оснащення моделі, але поки що про це подробиць немає. До 2030 року компанія планує поступово перейти до випуску електрифікованих автомобілів серії R. Що ж до актуального оновлення, то Golf R буде оснащений світлодіодною оптикою, а логотип отримає підсвічування (фото Volkswagen).

На представлених знімках видно, що Volkswagen Golf R отримав набагато більше аеродинамічних деталей, ніж у звичайному Golf. Повітрозабірники та відкидні щитки помітні в нижній частині переднього бампера, а відкидні канавки спроектовані по обидва боки, щоб надати авто більш спортивного вигляду.

Загальна форма боковин стала компактнішою. Він оснащений чорними подвійними п’ятиспицевими дисками та синіми гальмівними супортами. Також можна побачити збільшений спойлер у задній частині автомобіля, який може збільшити притискну силу. Очікується, що автомобіль буде доступний із чотирициліндровим двигуном об’ємом 2,0 літра та потужністю понад 300 кінських сил. Також він буде оснащений АКПП із подвійним зчепленням та системою повного приводу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!