Ілон Маск закликав клієнтів Tesla не чекати на вихід оновленої Model Y цього року

Час читання: < 1 хв.
0
Ілон Маск закликав клієнтів Tesla не чекати на вихід оновленої Model Y цього року

У жовтні минулого року Tesla розпочала продаж рестайлінгованої версії Model 3 в Китаї, що стало першим великим оновленням цього електромобіля з моменту його анонсу у 2017 році. У березні того ж року агентство Reuters оприлюднило інформацію про наміри Tesla випустити оновлену версію Model Y до жовтня 2024 року. Однак на останніх вихідних Ілон Маск закликав аудиторію його соціальної мережі X не розраховувати на це.

За традицією, глава Tesla використав рідкісний годинник недільного дозвілля для спілкування з передплатниками соціальної мережі X, що належить йому, і свої коментарі щодо термінів виходу рестайлінгового варіанту Model Y він зробив у відповідь на повідомлення одного з користувача, який відмовлявся вірити чуткам про можливість дебюту такого транспортного засобу в наступному місяці. Мільярдер пояснив, що жодних оновлених версій Model Y цього року Tesla випускати не збирається. Як своєрідна «компенсація» цієї не найприємнішої для шанувальників марки новини Маск додав, що машини Tesla постійно вдосконалюються, і з цієї точки зору за шість місяців конвеєрного життя електромобіль стає трохи кращим за аналогічну машину, випущену раніше.

Нагадаємо, що у квітні цього року Tesla переглянула свої плани щодо випуску абсолютно нової моделі електромобіля за $25 000, але збирається впровадити частину властивих новітній платформі технологічних рішень в оновлених моделях, які стануть на конвеєр до початку наступного року. Очевидно, за цих умов осіннє оновлення Model Y, на яке спочатку розраховувалося, вже не матиме сенсу. Крім того, восьмого серпня Tesla має намір анонсувати роботизоване таксі, і значну частину своїх ресурсів найближчим часом напевно спрямовуватиме на його підготовку до серійного виробництва.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!