Новини

Названо переваги європейських автолюбителів країнами

Share

Глобалізація охоплює і автомобільну галузь, завдяки чому моделі, популярні в Європі, часто знаходять своїх шанувальників і на ринках Китаю, США, Австралії та Японії. Однак уподобання європейців різноманітні і проаналізувавши дані про продажі нових машин у Європі, з’ясувало, які моделі популярні у великих країнах.

Німеччина: Volkswagen Golf
Volkswagen Golf з’явився на ринку 50 років тому і з того часу практично незмінно є найпопулярнішою машиною в Німеччині. У деякі роки продажі сягали 400 000 машин. Міцні позиції Golf пояснюються потужною ринковою позицією Volkswagen з 1974 року, впізнаваним дизайном, високим рівнем перепродажної вартості та різноманітністю моделей, від економічних до високопродуктивних GTI та VR6.

Великобританія: Ford Puma
У Великобританії Ford Puma став найпродаванішою машиною 2024 року, з 19 393 проданими одиницями до кінця квітня. Практичність, спортивна керованість і унікальні особливості, такі як «мегабокс» – багажне відділення, що миється, зробили модель дуже популярною. Зрушення переваг з компактних автомобілів на кросовери та позашляховики призвело до того, що Puma обійшла конкурентів, таких як Nissan Qashqai та Kia Sportage.

Франція: Renault Clio
У 2023 році Renault Clio знову посіла перше місце з продажу у Франції, обігнавши Peugeot 208. У 2023 році у Франції було продано 1 774 772 нових автомобілів, з яких 97479 припали на Renault Clio. Успіх Clio пояснюється його еволюцією в дизайні, безпеці та технологіях, а також економічністю та доступністю в бензиновому, дизельному та гібридному варіантах.

Італія: Fiat Panda
Fiat Panda залишається самою продаваною машиною в Італії з 2012 року. У 2023 році було продано 102 584 автомобілі, що становить 6,5% від загального обсягу продажу нових автомобілів у країні. Компактні розміри, низька вартість та доступність обслуговування роблять Panda популярною серед італійців. Крім того, версія 4×4 робить її ідеальною для гірських та горбистих районів.

Іспанія: Seat Leon
Seat Leon була найпопулярнішою машиною в Іспанії протягом останнього десятиліття, часто займаючи перше місце з продажу. Основні причини її популярності включають місцеве виробництво в Барселоні, платформу та двигуни від Volkswagen Golf та Audi A3, а також доступнішу ціну. В останні роки модель Dacia Sandero зайняла лідируючі позиції, пропонуючи доступні ціни та широкий набір технологій.

Туреччина: Fiat Egea
З 2019 року Fiat Egea лідирує на турецькому ринку завдяки оптимальному співвідношенню ціни та якості. У 2023 році було продано 124 142 автомобілі, що складає 12% від загального обсягу продажу нових машин у країні. Egea представлена ​​в чотирьох кузовних версіях і залишається однією з найдоступніших моделей Туреччини, що робить її особливо привабливою в умовах економічної кризи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Audi RS 7 отримала нову версію: що змінилося

Ательє Mansory представило свою версію Audi RS 7, що отримала значне підвищення потужності двигуна, дозволяючи…

21.09.2024

15 найнадійніших японських кросоверів і позашляховиків

Японські автомобільні бренди відомі своєю якістю, адже їхні транспортні засоби витримують випробування часом. Кросовери та…

21.09.2024

Оновлений Mercedes-Benz EQS отримає унікальну оптику із фірмовими логотипами

Оновлений флагманський електромобіль Mercedes-Benz EQS отримає унікальні світлові елементи під назвою «starlight», що включають фірмову…

21.09.2024

В Україні знизилися продажі дизельних авто: які моделі все ще популярні

Попри те, що бензинові автомобілі продовжують домінувати на українському ринку легкових автомобілів, дизельні моделі поступово…

21.09.2024

Розкрито вартість нового доступного позашляховика Toyota Land Cruiser FJ

Новий Toyota Land Cruiser FJ – це модель, яка призначена стати більш доступною альтернативою в…

20.09.2024

Представили оновлену Toyota Corolla 2025 (фото)

Toyota планує зробити Corolla 2025 модельного року свіжішою та привабливішою, запроваджуючи нову спеціальну версію FX,…

20.09.2024