Чому компанія Ford передумала повністю переходити на лише електромобілі

0
162
Чому компанія Ford передумала повністю переходити на лише електромобілі

У лютому 2021 року Ford оголосив про свої плани продавати в Європі лише електричні автомобілі з 2030 року. Проте повільніше, ніж очікувалося, використання електромобілів змушує компанію переглянути свій первісний план. Нова стратегія не виключає продажу автомобілів із двигунами внутрішнього згоряння у поточному десятилітті, якщо на них буде достатній попит.

Ford Motor Company нещодавно оголосила про зміну своїх планів щодо переходу на електроенергію в Європі, відсунувши крайній термін повної відмови від автомобілів із двигуном внутрішнього згоряння (ДВЗ) з 2030 року на пізніший термін. Ця зміна стратегії викликала здивування та стурбованість серед галузевих експертів та екологів.

Згідно з первісним планом Ford, компанія планувала повністю перейти на електромобілі в Європі до 2030 року. Проте компанія нещодавно оголосила, що тепер вона переглядає цей крайній термін та відкладає повний перехід на невизначений термін. Ford заявив, що це рішення було прийнято через різні фактори, включаючи проблеми з ланцюжком поставок, зростання витрат та побоювання споживачів.

Ford послався на кілька причин, що лежать в основі свого рішення переглянути плани переходу на електроенергію. По-перше, компанія зіштовхнулася з серйозними проблемами в ланцюжку поставок, які вплинули на виробництво та постачання електромобілів.

Нещодавно, наше видання писало про те, що новий позашляховик Ford отримає розсувні дверні екрани замість дверей. Компанія Ford подала документи на реєстрацію розсувних дверних екранів. У патентному документі показуються деякі панелі з електроприводом, які також оснащені піротехнічними зарядами, які можна активувати, якщо станеться дорожньо-транспортна пригода.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!