В основу нових автомобілів Toyota ляже платформа BYD

0
369
В основу нових автомобілів Toyota ляже платформа BYD

Японський автогігант Toyota планує запустити дві-три нові моделі гібридних електромобілів (PHEV) в Китаї протягом наступних двох-трьох років. За повідомленнями місцевих ЗМІ, новинки будуть засновані на платформі PHEV DM-i BYD.

Toyota також припинить використання платформи Toyota Hybrid System (THS), яка раніше використовувалася для гібридних електромобілів (HEV), для нових моделей в Китаї; HEV не підтримуватимуть зарядку від мережі, не зможуть отримати зелені номери в Китаї і не матимуть права на повністю електричні транспортні засоби (BEV) і PHEV гібридні транспортні засоби на звичайному паливі, які не мають права на субсидії та пільги, пропоновані для електромобілів, що працюють на звичайному паливі.

У минулому Toyota запустила гібридні версії Corolla, Levin і RAV4 в Китаї з невеликим успіхом. Три нові моделі будуть використовувати різні платформи PHEV.

Офіційного підтвердження від Toyota або BYD не надходило, але джерела повідомляють, що якщо буде використана технологія DM-i від BYD, Toyota обов’язково зробить додаткові модифікації і коригування, щоб поліпшити характеристики автомобілів.

Платформа DM компанії BYD, що розшифровується як DualMode, була запущена в 2008 році. Її п’яте покоління має бути представлене цього місяця, обіцяючи запас ходу до 2 000 км за циклом CLTC і витрату палива 2,9 л на 100 км. DM поставляється в двох основних версіях: DM-i, з підвищеною ефективністю, і DM-p, для повнопривідних і позашляхових транспортних засобів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!