BMW змінить колірну палітру купе M2 у 2025 році

0
131

Компанія BMW продовжує радувати своїх шанувальників, оновлюючи гамму кольорів автомобілів. Напередодні стало відомо про нові варіанти фарбування для BMW M2 2025 модельного року.

Так, за інформацією від порталу BMW Blog, в колірну гаму BMW M2 наступного року увійдуть як нові, так і перенесені з цього року відтінки кузова.

За даними джерела, кілька популярних кольорів 2024 будуть доступні і для купе 2025 модельного року. Серед таких відтінків виявилися Alpine White (без доплати), Zandvoort Blue (без доплати), Black Sapphire Metallic (доплата 650 доларів), Frozen Pure Grey Metallic та  Frozen Portimao Blue II Metallic (доплата за кожен по 2350 доларів).

На жаль, такі популярні відтінки, як Toronto Red Metallic та  Brooklyn Grey Metallic , для BMW M2 2025 модельного року будуть недоступні, але вони будуть замінені на нові схожі кольори.

У 2025 році BMW M2 порадує наступними новими відтінками кузова:

  • Skyscraper Grey – відтінок сірого, який надасть автомобілю сучасного та стильного вигляду.
  • Portimao Blue (глянцевий, на відміну від матового варіанта моделі 2024 модельного року) – яскравий та виразний синій колір.
  • Sao Paulo Yellow  – яскравий жовтий, вже знайомий за моделлю M4 (G82).
  • Vegas Red Metallic  – цей відтінок, вже відомий за моделлю BMW i5 під назвою Fire Red.

Зміни у кольоровій гамі інтер’єру будуть мінімальними. Зазначається, що шкіру Cognac Vernasca з контрастним рядком виключать зі списку опцій, можливо, через переваги покупців M2, які вибирають інші варіанти обробки.

Таким чином, оновлення колірної палітри BMW M2 є цікавим поєднанням як нових відтінків, так і вже знайомих. Всі вони, безперечно, знайдуть своїх шанувальників серед любителів BMW M2.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!