BMW випустить 40 нових моделей за п’ять років

0
81

Грандіозні плани баварський бренд озвучив у рамках дилерської конференції, що відбулася у Лас-Вегасі. Присутнім продемонстрував концепти майбутніх електромобілів: на думку представників BMW, майбутня лінійка батареї складе серйозну конкуренцію світовим виробникам електромобілів, включаючи Tesla.

Незважаючи на те, що з 2024 року BMW має намір зробити ставку на електрокари, компанія не збирається відмовлятися від двигунів внутрішнього згоряння. Наприклад, найближчими роками марка збирається випустити оновлений седан 7 серії, а також рестайлінгові кросовери X3 та X5. Крім того, BMW продовжить розвиток шести-і восьмициліндрових моторів.

У компанії наголосили, що майбутній розвиток батарейного транспорту відбуватиметься поступово, виходячи із запитів ринку. При цьому BMW продала вже мільйон електромобілів, а зростання популярності «зелених» моделей зросло на 40 відсотків за підсумками першого кварталу цього року.

У середині березня BMW продемонструвала концептуальний електричний кросовер Vision Neue Klasse X. Уже наступного року модель має піти у серію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!